Projekter

 

igangværende projekter


projektet er afsluttet og der skal ikke bruges flere modeller. tak til alle jer sportsudøverer der frivilligt har stillet op til fotografering. det har været en stor fornøjelse at lave jeres billeder og høre om jeres sportsgrene og motivation herfor. jeg vil i 2020 arbejde på at få en udstilling stablet på benene. 

I efteråret 2019 har jeg startet et projekt op, hvor jeg vil lave en portræt serie af sportsudøvere inden for det jeg betragter som kamp- og/eller kontaktsport. Ideen med projeket er, at tage sportsfolkene ud af deres vante træningsmiljøer, og portrætterer dem og deres sport i mit studie. Ved hjælp af lyslægning, divere effekter og efterfølgende bearbejdning af billederne, vil jeg forsøge at skabe en række dramatiske portrætbilleder, hvor dramatik og action er i fokus. Projektet forventer jeg at løbe over de næste 3 måneder, hvor jeg i den periode skal have skabt nok billedemateriale til (forhåbentligt) at kunne lave en udstilling.


For at komme i mål med projektet, skal jeg bruge en masse modeller. Så hvis du træner en af nedenståede sportsgrene, og tænker at dette kunne være et projekt du vil deltage i, så kontakt mig gerne snarest. Du finder mine kontaktoplysninger HER.


For at komme i betragtning som model, skal du være indforstået med, at jeg kan bruge billederne offentligt, samt at jeg har frie hænder til at redigere billederne efter behag. Samtidig skal du helst være over 18 år. Hvis du er under 18 år, skal jeg have dine forældres samtykke til at du må deltage i photoshootet. Du skal have dyrket din sport over en længere periode, da det er vigtigt for mig at gengivelsen af sporten er så korrekt som mulig. 

Du bliver ikke betalt for at stå model, men du får et udvalg af de billeder der bliver lavet af dig, og som du frit kan bruge.


Jeg søger modeller m/k inden for nedenstående sportsgrene (skal bruge 1 person pr. sportsgren, hvor det er muligt):


Boksning / model fundet

Karate / model fundet       

Fitness / model fundet

Rugby / model fundet

Kick bokser / model fundet

MMA / model fundet

Ishockey / model fundet

Fægtning / model fundet

Kubudo / model fundet


Hvis du dyrker en sport, som ikke er nævnt her, men som du mener hører til på listen, så kontakt mig gerne. Christoffer Ki Winstrøm

Rugby - Det Danske Landshold

Jannie Ellekjær Nielsen

Kickbokser - Othania Martial Arts, Odense


Christina Frederikke Jespersen

Karate, Brun bælte - Odense Karate Do-Ichiro


Louise Møllebjerg

Bikini fitness atlet, OBBC


Simon Seiler

MMA-Fighter - Great Danes Fight Club


Puk Jespersen

Karate, Brun bælte - Odense Karate Do-Ichiro

Landsholdskæmper: WUFK - A-kæmper


Karl Juul Lorenz

Kubudo - sort bælte / Othania Marcial Arts, Odense


Søren Rasmussen

Bokser - Sparta Bokseklub, Odense


Jeppe Bergmann Hamming,

Fægter, Odense Fægte klub

Mads Dissing & Casper Walther

Ishockey, Odense Ishockey Klub

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend